برنامه درسی

علمی-آموزشی

برنامه درسی

علمی-آموزشی

ارزشیابی میزان درک و فهم مهارت دانش اموزان و ارائه بازخورد مناسب

بدون آگاهی از نتیجه، تمرین برای دانش آموزان ارزش چندانی نخواهد داشت. موارد زیر می توانند راهنمای مناسبی برای معلمان در ارائه بازخورد به دانش اموزان باشد:


الف) بعد از هر تمرین بلافاصله بازخورد را ارائه دهید. نیازی نیست که بازخورد به طور مستمر ارائه شود اما بازخورد باید بلافاصله بعد از تمرین واقعی ارائه شود. در نتیجه دانش آموزان می توانند به راحتی و سهولت عملکرد خود را به خاطر بیاورند.



ب) بازخورد را به طور ویژه و صریح و روشن ارائه دهید. برای این که بازخورد برای دانش آموزان مفید تر باشد تا جایی که ممکن است به طور واضح و صریح بیان شود. برای نمونه، به جای این که گفته شود دیکته شما اشتباهات زیادی داشت باید گفته شود چهار کلمه اغنیا، عدالت، مناظره و تهذیب را اشتباه نوشته بودید.


ج) به جای تمرکز روی قصد و نیت، بر روی رفتارها متمرکز شوید. بازخوردی برای دانش اموزان مفید تر خواهد بود و کمترین حالت تدافعی را در پی خواهد داشت که به جای توجه به نیت رفتار، مستقیماً به خود رفتار توجه شود.  مثلاً به جای این که گفته شود چرا نخواستید تمیز و درست بنویسید باید گفته شود من نمی توانم دست نوشته شما را بخوانم زیرا تمیز ننوشته اید و فاصله کافی بین کلمات نگذاشته اید.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد